Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Familiebedrijf sinds 1960

Auto-en Bandenservice Th. Slaats BV is opgericht in 1960 en inmiddels al ruim 60 jaar een garagebedrijf dat centraal staat voor kwaliteit, veiligheid en goede service. Al drie generaties lang zetten wij de passie voort in ons werk. Voorheen ook als schadeherstelbedrijf, takel-en bergingsbedrijf en nu uitgegroeid tot een veelzijdig ervaren autogarage met oog voor detail. Bij ons kunt u terecht voor periodiek onderhoud, reparaties, uitlijnen, aircoservice, bandenservice, diagnose en APK keuring. Wij werken aan alle merken personenauto’s, campers en lichte bedrijfsvoertuigen. Tevens beschikken wij over een sellecte voorraad occasions. Zo zijn wij aangesloten bij de garageformule Carprof om u van alle diensten te kunnen voorzien. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het afsluiten van pechhulp.

Voordat wij aan uw voertuig starten, nemen wij contact met u op en brengen u op de hoogte van de eventuele reparaties en kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze vakkundige monteurs staan voor kwaliteit en precisie, en zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. Bij onze monteurs is uw auto in professionele handen. Onze werkplaats is dan ook uitgerust met de moderne apparatuur van nu om aan alle auto’s te kunnen werken. Onze monteurs worden ook constant op de hoogte gebracht en bijgeschoold van de nieuwste techniek door middel van trainingen en cursussen.

  • Familiebedrijf
  • BOVAG-lid sinds 1970
  • Moderne werkplaats
  • Universele occasions
  • Carprof formule
  • Zes dagen per week
1960

Ervaring sinds

9.7

Klanttevredenheid

19

Aantal occasions op vooraad

4

Aantal collega's

Welkom bij Auto- en Bandenservice Th. Slaats BV

Auto-enBandenservice Th Slaats is al ruim 50 jaar een erkende BOVAG garage waar wij de hoge kwaliteitseisen van deze brancheorganisatie volgen. Wij beschikken over de expertise, kennis, ervaring en moderne apparatuur om aan deze kwaliteit te kunnen voldoen. Op basis van heldere offertes, uitstekende service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie leggen wij als autogarage ons toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al onze klanten, wat voor merk auto u ook rijdt!

Neem een kijkje in onze zaak

Morgen Internet  Zorgeloos Light website