Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Pechhulp bij Auto- en Bandenservice Th. Slaats BV

Met CarProf Pechhulp heeft u de beste hulp voor onderweg in Nederland en de rest van Europa. Zo hoeft u zich onderweg geen zorgen te maken en kunt u vertrouwen op onze service. De pechhulppas is er voor alle CarProf-klanten en kost €29,95 per jaar. Vraag hem aan bij uw CarProf.

 

Hoe is dat mogelijk?


Naast de samenwerking met Autoassistentie-team (AA-team), voldoen onze garages aan strenge eisen op het gebied van reparatie en onderhoud. Een auto die in onderhoud is bij CarProf zal daarom ook niet snel met pech komen te staan. Daarom kunnen wij onze pechhulp een stuk goedkoper aanbieden dan bijvoorbeeld ANWB.

Elke auto is welkom

Deze service geldt voor alle personenauto's met een Nederlands kenteken (<3500 kg) en is geheel onafhankelijk van de leeftijd of het aantal kilometers. Het is heel simpel: is uw auto regulier in onderhoud bij CarProf, dan kunt u gebruikmaken van CarProf Pechhulp. Binnen Nederland worden andere bestuurders in uw auto ook geholpen, zowel bij particulier- als zakelijk gebruik. Buiten Nederland gelden er andere voorwaarden voor zakelijk gebruik (o.a. verhuur en het delen van auto's). Bij verkoop vervalt CarProf pechhulp, behalve als de auto bij een CarProf vestiging in onderhoud blijft.

Overstappen is eenvoudig

Als u al een pechhulpverzekering heeft lopen, is het mogelijk om deze door CarProf op te laten zeggen. Zo kunt u eenvoudig overstappen. CarProf Pechhulp heeft bovendien geen stilzwijgende verlenging. U wordt vooraf geïnformeerd wanneer de CarProf Pechhulp afloopt, zodat u tijdig en vrijwillig kunt verlengen. Daarnaast bieden wij de CarProf Service Card om u nóg meer te ontzorgen.

Form Image

Vragen of interesse?

Morgen Internet  Zorgeloos Light website